Субота, 27.04.2024, 09:22
Вітаю Вас Гість | RSS

   В И Д Н О К О Л О      Літератури Тлумаччини

Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Лютий » 16 » День Валентина в Тлумацькій центральній бібліотеці
16:52
День Валентина в Тлумацькій центральній бібліотеці
Мені здається - може, я не знаю,-
Було і буде так у всі часи.
Любов, як сонце, світу відкриває
Безмежну велич людської краси,
І тому світ завжди благословляє

І сонце, що встає, і серце, що кохає.


   14 лютого  закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – День Святого Валентина.  Цей день називають днем закоханих. Кажуть, що цього дня навіть повітря сповнене коханням. І хоча на вулиці потріскували морози, в Тлумацькій  центральній бібліотеці тепло, затишно і святково. Око милувало  «Дерево щастя»,  виготовлене руками працівників бібліотеки, на якому поруч із райськими яблучками виблискували  різнокольрові «валентинки» із найкращими побажаннями для відвідувачів.
   Працівники бібліотеки провели літературно-розважальну  шоу – програму  «Золоті стріли Амура». Активними учасниками свята стали студенти Тлумацького аграрного коледжу. Вони мали можливість почути  народні прислів’я та приказки, пісні про кохання та легенди і бувальщини пов’язані з Днем Святого Валентина, а також  цікаві історії бібліотекаря кафедри «Юність» Мар’яни Цапчук про те,  як різні люди в різні епохи і по різному виражали  свої найпотаємніші почуття.
   Учасники свята одержували на згадку чудові валентинки, відгадуючи авторів ліричних поезій та уривки прозових творів про радість і щастя, тугу і біль, про безмежну любов та вічне кохання, які читали ведучі свята, і  які вони знаходили на сердечках , розташованих на книжковій виставці
«На крилах любові»
   Студенти із захопленням приймали участь в багатьох пізнавальних та жартівливих конкурсах, серед яких:  «Ти без мене – не ти,  я без тебе – не я», суть якого полягала в об’єднанні імен в пари, відомих своєю любов’ю по всьому світу та «Освідчення в  коханні» - освідчення юнаків дівчатам у віршованій формі.
   Досить цікаво провели ведучі свята мозгові  штурми: «Серенади для коханих»  та  «Найніжніші слова кохання»,  розігравши  чудові  призи  від  бібліотеки.
Учасники святкової програми залишили свої відгуки та пропозиції у «Скриньці побажань» для бібліотеки.
Переглядів: 480 | Додав: malaxaj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання